Шановні колегі! Наважився виставити свою нову акву. Запустив її в цю неділю. На разі там мешкають зграйка ципріхромісів,пара юліків марлієра,трецотефалуси та компреси. Що вийшло в мене прошу прокоментувати.Аква розташована так ,що є можливість підійти до неї з двох сторін,як Ви можете зауважити із світлин. Хотів би запустити туди,з певною корекцією мешканців таких риб: або . А також хто може запропонувати та . Буду радий вислухати Ваші пропозиції.:)
Дуже гарний акваріум! Завжди мріяв про двохсторонній, але напевно не судилось. :) Каміння прикольне, фактурне, а от рослини я б замінив. Вітаю з запуском! :)
Ophthalmotilapia boops Nkondwe - очень терреториальная риба, будет пресовать всех. Хотя выглядит Шикарно! Этот вид в ближайшее время должен появиться у наших ребят! Так же не совсем подходит по питанию ко всей остальной братве.
Крест, Дмитро ,дякую за підказки та роз"яснення. Swan, Я давно слідкую за Вашими дописами:) і розвидком подій в аквах. Все маю намір здійснити поїздку до "файного міста Тернопіль" для знайомства.:)
--------------------- Дружба дружбой, а служба службой