Капітальний ремонт квартири поради >> Іпотека та кредитування >> Будівельний форум міста
Будівельний форум міста

Будівельний форум міста

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.07.2025 - 21:41:49
Сторінки:  1  

Капітальний ремонт квартири поради

Оголошення

.
АвторПовідомлення

Svintus

користувач

Статистика:

Привіт всім! Планую робити капітальний ремонт квартири вперше і зовсім не знаю з чого почати. Квартира старої забудови, 65 кв.м, двохкімнатна. Чи можете підказати послідовність робіт і на що звернути особливу увагу? Дуже хвилююсь, що щось зроблю не так і доведеться переробляти.

---------------------
АППАЗИЦЫЯ
Повідомлення # 1 17.06.25 - 11:19:15
RE: Капітальний ремонт квартири поради

loa82

користувач

Статистика:

Капітальний ремонт - це серйозна справа, особливо в старих будинках. Спочатку обов'язково зробіть проект і отримайте всі дозволи, якщо плануєте перепланування. Послідовність така: демонтаж старого, заміна комунікацій (електрика, сантехніка), вирівнювання стін і стель, стяжка підлоги, чистові роботи. Не економте на матеріалах для прихованих робіт - це основа всього ремонту.

---------------------
!!!!! Тема: Распродажа Playnew. Турецкий нательный трикотаж ТМ Oztas, Dorea, Sevim !!!!!
Повідомлення # 2 17.06.25 - 12:07:27

ReMir

користувач

Статистика:

Повністю підтримую попередню відповідь! Сам рік тому робив капремонт хрущовки і можу сказати - найважливіше не поспішати і все робити поетапно. Особливо уважно підходьте до вибору бригади, перевіряйте відгуки і попередні роботи. Я знайшов дуже корисну інформацію тут https://proremont.tech - там багато практичних порад саме для старих квартир. Головне пам'ятайте: краще витратити більше часу на підготовку, ніж потім виправляти помилки.

---------------------
центр идей и решений ReMir www.remir.info
Повідомлення # 3 17.06.25 - 12:39:59
Чи можна встановити котел Холмова Бізон 15 кВт у дерев'яному будинку? : Попередня темаНаступна тема: Інверторні кондиціонери для дому
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники