Будівельний форум міста Львів

Будівельний форум міста Львів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.07.2026 - 21:54:58
Сторінки:  1  

Тепловий насос повітря-повітря

АвторПовідомлення

Gres

користувач

Статистика:

Привіт, хлопці! Мені потрібна допомога з виробором системи охолодження та опалення для мого дому. Я хочу мати одну систему, яка б могла як охолоджувати дім влітку, так і обігрівати його взимку. Я чув про теплові насоси типу повітря-повітря, але я не розумію точно, як вони працюють і чи справді вони можуть забезпечити як охолодження, так і обігрів. Мені потрібна консультація від фахівців, які розбираються в такого типу системах. Де можна замовити та встановити такий тепловий насос?

Повідомлення # 1 23.04.26 - 14:56:53
RE: Тепловий насос повітря-повітря

garmialt

користувач

Статистика:

Я розумію твоє бажання мати одну комплексну систему для всього року, тому що це справді зручно та економно. Я теж розглядав цей варіант для свого дому. Теплові насоси типу повітря-повітря - це действительно чудовий вибір, тому що вони можуть працювати в обох режимах - охолоджувати влітку та обігрівати взимку. Вони витягають тепло з зовнішнього повітря взимку для обігріву, а влітку виводять тепло з дому назовні для охолодження. Це забезпечує комфортну температуру протягом всього року і значно економить енергію порівняно з окремими системами.

Повідомлення # 2 23.04.26 - 15:44:30

Kirintos

користувач

Статистика:

Якщо хочеш одне рішення і на холод, і на тепло — якраз дивись у сторону теплового насоса «повітря-повітря» https://air-conditioner.ua/uk/teplovye-nasosy-vozduh-vozduh/ (по суті це інверторний кондиціонер): влітку охолоджує, взимку обігріває, при цьому економніший за звичайні електрообігрівачі. Працює цілий рік, простий і відносно недорогий монтаж, підходить для більшості будинків/квартир. Замовляти краще у кліматичних компаній з монтажем, щоб одразу підібрали потужність під площу.

Повідомлення # 3 23.04.26 - 16:31:40
inst, з ДНем народження! : Попередня темаНаступна тема: Как начать разбираться в листовом чае
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники