Будівельний форум міста Львів

Будівельний форум міста Львів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.07.2026 - 21:54:05
Сторінки:  1  

Дитяче комп'ютерне крісло вибір

АвторПовідомлення

eleine

користувач

Статистика:

Доброго дня, шукаю комп'ютерне крісло для дитини. Синові 8 років, починає багато часу проводити за уроками і комп'ютером. Хочу, щоб крісло було правильне з точки зору здоров'я, регулювалося під зріст, бо діти швидко ростуть. Може хтось стикався, підкаже, які є особливості вибору дитячих крісел?

Повідомлення # 1 20.02.26 - 16:36:34
RE: Дитяче комп'ютерне крісло вибір

Оксана Пр

користувач

Статистика:

Для дитини дуже важливо, щоб крісло 'росло' разом з нею. Обов'язково має бути регулювання висоти сидіння і глибини, а також спинки. Ноги дитини мають торкатися підлоги або спеціальної підставки, коліна під прямим кутом. Підлокітники краще регульовані або взагалі без них, бо фіксовані можуть заважати правильній посадці. Матеріали екологічні, без різких запахів. І бажано яскравий дизайн, щоб дитині подобалося сидіти.

Повідомлення # 2 20.02.26 - 16:54:30

Bottled

користувач

Статистика:

Актуальна тема, сам місяць тому вибирав для доньки (їй 9). Перечитав безліч статей про ергономіку для дітей, консультувався з ортопедом навіть. Зрештою підібрав оптимальний варіант на https://kmebli.com/krisla/dytyachi-kompyuterni-krisla/. Там спеціальна категорія саме дитячих крісел з усіма необхідними регулюваннями. Взяв модель з підтримкою поперека, регулюванням висоти, глибини сидіння і без підлокітників, як рекомендував лікар. Донька задоволена, каже, що зручно, і я спокійний за її поставу. Головне - навчити дитину правильно сидіти і періодично перевіряти, чи відповідає налаштування крісла поточному зросту.

---------------------
Недорого хожу в гости
Повідомлення # 3 20.02.26 - 17:14:05
резину, диски, колпаки : Попередня темаНаступна тема: Киев. Оболонь.отдам отбраковку дискуса
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники