Підключення пральної машини Оболонь >> ФОРУМ
Будівельний форум міста

Будівельний форум міста

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 11.11.2025 - 11:40:10
Сторінки:  1  

Підключення пральної машини Оболонь

АвторПовідомлення

Азия

користувач

Статистика:

Привіт! Потрібна допомога - на Оболоні у новобудові треба підключити пральну машинку. Підведення води є, але не знаю чи правильно все зроблено будівельниками. Боюся сам підключати, раніше не доводилося. Хтось може підказати що робити?

---------------------
Повідомлення # 1 31.10.25 - 19:48:38
RE: Підключення пральної машини Оболонь

кошка-лена

користувач

Статистика:

Краще перевір спочатку чи є окремий кран для підключення машинки, чи виведена каналізація правильно. Ще важливо переконатися що тиск води нормальний і немає підтікань на трубах. У новобудовах буває що будівельники не дуже якісно роблять розводку, тому перед підключенням техніки краще все оглянути уважно.

---------------------
Повідомлення # 2 31.10.25 - 20:31:10

MASANDRA

користувач

Статистика:

Маєш рацію щодо якості роботи будівельників. У мене у новобудові теж були проблеми з підключенням - виявилося що кран встановили неправильно і тиск був занадто великий для машинки. Добре що не ризикнув сам підключати. Викликав фахівця через Сайт FPSK Сантехнік на Оболоні, майстер приїхав, все перевірив, переробив підключення як треба і встановив редуктор тиску. Тепер машинка працює чудово, вже рік без жодних проблем. Так що краще не шкодуй грошей на нормальне підключення, воно того варте.

---------------------
Повідомлення # 3 31.10.25 - 21:02:24
05.04.2014 21:45 Украина редкий эхинодорус Aflame : Попередня темаНаступна тема: Підлога для заміського будинку
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники