Вибір рулонних штор >> ФОРУМ
Будівельний форум міста

Будівельний форум міста

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 11.11.2025 - 10:02:02
Сторінки:  1  

Вибір рулонних штор

АвторПовідомлення

kolibry

користувач

Статистика:

Хлопці, допоможіть з вибором рулонних штор для спальні! Зовсім не розумію, які краще брати - звичайні чи блекаут? Дружина каже, що потрібно щось щільне від світла, але я не знаю, чи варто переплачувати за цю самісіньку тканину блекаут. Може хтось підкаже, яка реальна різниця?

---------------------
Заказы с иностранных сайтов!
Повідомлення # 1 29.07.25 - 22:47:53
RE: Вибір рулонних штор

daex

користувач

Статистика:

Друже, якщо для спальні, то однозначно бери блекаут! Це не просто маркетинг, а реально щільна тканина, яка повністю блокує світло. Особливо актуально, якщо у вас вікна виходять на схід і вранці сонце б'є прямо в очі. Звичайні рулонні штори пропускають світло, а блекаут створює майже повну темряву. Для сну це критично важливо.

---------------------
Повідомлення # 2 29.07.25 - 23:29:01

ILoveSasha

користувач

Статистика:

Повністю підтримую! Сам встановлював блекаут в спальні два роки тому і не пошкодував жодного дня. Брав ось тут https://roletoff.ua/ua/rulonnyye-shtory/katalog-tkaney/blekaut.html - якість відмінна, сплю тепер як малюк. Рекомендую взяти щось з їхньої колекції, вони мають гарний вибір кольорів і фактур. До речі, установка теж нескладна, сам справився за годину.

---------------------
Полейте дерево плз))
Повідомлення # 3 30.07.25 - 00:18:00
21.09.2013 Много Мхов, Украина, Харьков : Попередня темаНаступна тема: Аквариум 60х30х30 и лампы к нему
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники