Будівельний форум міста Львів

Будівельний форум міста Львів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 26.07.2026 - 09:18:34
Сторінки:  1  

запит документів у військовій частині

АвторПовідомлення

Руслана Низкая

користувач

Статистика:

Хочу розібратися в темі: що таке адвокатський запит і чим він відрізняється від звичайного звернення громадянина? Чи обов'язково платити адвокату, чи можна якось самостійно скласти аналогічний документ?

Повідомлення # 1 15.06.26 - 14:27:01
RE: запит документів у військовій частині

FloraS

користувач

Статистика:

Різниця принципова. Звичайне звернення громадянина — це фактично прохання, яке можуть розглянути, а можуть проігнорувати або відмовити без чітко прописаних наслідків. Адвокатський запит — це юридичний інструмент, передбачений Законом України «Про адвокатуру і адвокатську діяльність». Організація, яка отримала такий запит, зобов'язана надати відповідь у визначений строк або письмово обґрунтувати відмову. Самостійно скласти «аналог» не вийде — підписати такий запит може лише адвокат із відповідним свідоцтвом. Тому тут без фахівця не обійтися.

---------------------
моя распродажа http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=163747page=9
Повідомлення # 2 15.06.26 - 15:00:26

Тихоня

користувач

Статистика:

Підтверджую, я сам спробував написати офіційного листа до військової частини, отримав відписку про те, що інформація є службовою. Тільки після того як залучив адвоката і пішов офіційний запит — прийшла конкретна відповідь по суті. Вартість послуги залежить від конкретного адвоката і складності ситуації, але в порівнянні з витраченим часом і нервами — воно того варте. Якщо вам офіційни запи адвоката, переходьте за посиланням — спеціалісти візьмуть усю складну роботу на себе: https://eopora.com.ua/services/advokatskij-zapit-do-vijskovoyi-chastini.

Повідомлення # 3 15.06.26 - 15:19:10
Практичность кухонного измельчителя : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники