Як вам такий варіант плитки >> ФОРУМ
Будівельний форум міста

Будівельний форум міста

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 11.11.2025 - 11:44:23
Сторінки:  1  

Як вам такий варіант плитки

АвторПовідомлення

my.thaw

користувач

Статистика:

Привіт форумчанам! Вибираю колір плитки для утеплення свого будинку і побачив один цікавий варіант на фото готового об'єкта. Колір такий темно-коричневий з цікавою фактурою. Виглядає дуже благородно на мою думку. Що ви думаєте про такий вибір? Чи не буде будинок виглядати занадто темним? Може хтось має досвід використання темних відтінків для фасаду?

---------------------
Очень дешево регаем домены!
Повідомлення # 1 24.10.25 - 11:45:42
RE: Як вам такий варіант плитки

Калинк@

користувач

Статистика:

Темні кольори для фасаду - це досить популярний вибір останнім часом. Виглядає дійсно стильно та сучасно. Головне врахувати що темні поверхні сильніше нагріваються на сонці, тому важливо щоб утеплювач та вся система були якісно змонтовані. Також подумайте про поєднання з покрівлею та іншими елементами будинку - все має гармонувати між собою.

---------------------
Повідомлення # 2 24.10.25 - 12:42:56

Мечта_

користувач

Статистика:

Я теж вибирав темний колір для свого будинку і дуже задоволений результатом. Будинок виглядає сучасно та не як усі. Подивіться ось на цей проект https://royalfasade.ua/gotovye-raboty/proiekt-520-pryvatnyj-avtovokzal-m-lviv/ - там саме такий відтінок що ви описуєте. Мені дуже подобається як він виглядає при різному освітленні. Вранці один відтінок, ввечері інший. Ніякого ефекту 'чорної коробки' немає завдяки фактурі плитки. Сусіди постійно питають де робив, всім подобається. Єдине - треба іноді мити фасад, бо на темному більше видно пил, але це не проблема.

---------------------
Повідомлення # 3 24.10.25 - 13:09:16
Пропущені перерахунки військової пенсії : Попередня темаНаступна тема: Годування великих варанів
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники