Будівельний форум міста Львів

Будівельний форум міста Львів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 21.01.2026 - 09:34:16
Сторінки:  1  

Годування великих варанів

АвторПовідомлення

Танюшкин

користувач

Статистика:

Привіт всім! Є питання щодо годування великих варанів. Зараз мій варан підріс і звичайних цвіркунів йому вже замало. Чим можна урізноманітнити раціон? Які комахи підходять для великих рептилій?

Повідомлення # 1 10.11.25 - 13:49:05
RE: Годування великих варанів

rebel

користувач

Статистика:

Для великих варанів підходять мармурові тарагани. Це великі комахи з хорошим вмістом білка і поживних речовин. До того ж вони досить активні, що стимулює природну поведінку під час полювання. Тарагани легко розводяться і невибагливі в утриманні, якщо вирішите розвести колонію самостійно. Розмір можна підбирати в залежності від розміру вашого варана - є різні стадії росту.

Повідомлення # 2 10.11.25 - 14:40:25

Professional

користувач

Статистика:

Підтримую попередню відповідь. Мармурові тарагани - відмінний вибір для великих рептилій. Я годую ними своїх варанів і тегу, всі їдять з великим апетитом. Якщо хочете дізнатися більше про цей вид корму, рекомендую переглянути інформацію тут кому можна давать мраморных тараканов - там детально розписано для яких тварин вони підходять. З мого досвіду можу додати, що тарагани зручні тим, що їх можна купувати великими партіями і вони довго зберігаються живими. Плюс вони не такі жирні як деякі інші комахи, що важливо для підтримання здорової ваги рептилії.

Повідомлення # 3 10.11.25 - 15:14:40
Як вам такий варіант плитки : Попередня темаНаступна тема: Оборудование для точки быстрого питания
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники